ОПЗЖист Болтунов на вихід

ОПЗЖист Болтунов на вихід ? Оприлюднено проєкт рішення ! 👇👇👇
На своїй фейсбук сторінці депутат Чернівецької обласної ради від партії “Народний Контроль” Петро Скорейко оприлюднив проєкт рішення згідно якого депутати мають позбавити представника проросійської партії О. Болтунова посади керівника “майнової” комісії обласної ради.
Зокрема у своєму дописі Скорейко зазначив :
“Представники проросійської політичної сили НЕ мають керувати майном Буковини.Це принципова позиція фракції «Народний Контроль» в Чернівецькій обласній раді. Ми були ініціаторами звернення ради, щодо заборони діяльності проросійських партій і нас у цьому рішенні підтримав сесійний зал.Сьогодні – нам треба практично втілити наші деклараційні позиції. Я зареєстрував проєкт рішення (див.прикріплений документ) який позбавить представника проросійської ОПЗЖ О. БОЛТУНОВА можливості розпоряджатися майном буковинської громади на посаді голови «майнової комісії».
Це нонсенс, коли на третьому місяці війни, ми допускаємо такий ганебний стан речей, коли «проросійська вата» знаходиться на керівних позиціях в органах місцевого самоврядування Чернівецької області. Я впевнений, що депутати Чернівецької обласної ради займають проукраїнську позицію і не мають морального права залишити керувати суспільним майном представника проросійської сили ОПЗЖ, чим виконають волю більшості буковинців, та наших захисників, які боронять Україну у війні з росією. “

peredplata