Новітні Чернівецькі НЕПмани вломилися під стіни театру

Просто під стіною Чернівецького обласного музично-драматичного театру імені О. Кобилянської власники кафе розклали великі парасолі, а під ними – стільці зі столиками. Вочевидь, передбачається, що просто під вікнами “храму Мельпомени” відвідувачі зможуть смакувати їжу та напої.

Такою картиною обурилася працівниця театру Тетяна Цісельська, пише molbuk.ua

“Ціна питання???? По чому опіум для народу?????” – написала Тетяна Цісельська. Вона також додала світлини. На них видно, що парасолі навіть закривають краєвид із вікна театру.

У коментарях читачі обурилися, а заступниця начальника управління комунальної власності ЧМР Тетяна Шепелько “тегнула” директора департаменту урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради Андрія Тимофійчука. Чиновник відреагував, пообіцявши, що в ситуації розберуться і що дозвільних документів на встановлення такої конструкції у власника немає.

“Паспорт прив‘язки (дозвільний документ у даному випадку) відсутній. Направлені представники управління порядку та контролю за благоустроєм для проведення перевірки. Дякую за пильність”, – написав Андрій Тимофійчук.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях по вулиці Кобилянської заклад громадського харчування, який днями відкрився, розставив столики для відвідувачів таким чином, що практично загородив перехожим прохід.

peredplata