Не розкаявся: на Буковині вдруге затримали провідника “ухилянтів” через кордон

На Буковині вдруге затримали провідника “ухилянтів” через кордон.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура

За даними слідства, громадянин разом зі спільниками за 4000 Євро забезпечив незаконне переправлення до Румунії трьох чоловіків призовного віку, яким заборонено покидати територію України. Організували їх трансфер до лінії розмежування держкордону та надав відповідні інструкції, як пройти прикордонний рубіж. Був викритий прикордонниками 31 серпня цього року, поблизу держкордону у селі Могилівка Чернівецького району, разом з особами, яких намагався доправити за кордон.

Встановлено, що чоловік повторно вчинив кримінальне правопорушення. Навесні цього року при спробі незаконно переправити чоловіків за кордон був викритий правоохоронцями. Обвинувальний акт за вказаним фактом перебуває на розгляді у суді.

Наразі встановлюють інші, причетні до злочину, особи.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру буковинцю, який організував незаконне переправлення військовозобов’язаних за кордон (ч. 3 ст. 332 КК України).

peredplata