На КПП Порубне затримали мешканця Івано-Франківська, який для виїзду за кордон надав підроблені документи

Виїзд за кордон за підробленою відміткою про взяття на консульський облік та посвідкою на проживання – повідомлено про підозру жителю Івано-Франківська.
 
Джерело: Чернівецька обласна прокуратура.
 
За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Івано-Франківська, який при спробі перетину держкордону, пред’явив паспорт громадянина України для виїзду за кордон з ознаками підробки щодо відмітки про взяття на постійний консульський облік у Посольстві України та фіктивну посвідку на проживання у Литовській Республіці (ч. 3, ч. 4 ст. 358 КК України).
 
За даними слідства, 32-річний чоловік, достовірно знаючи, що підлягає під заборону виїзду за межі України, разом з іншою наразі не встановленою особою, підробив в паспорті громадянина України для виїзду за кордон відмітку про взяття на постійний консульський облік у Посольстві України в Литовській Республіці та посвідку на проживання у даній країні. При спробі покинути територію України через МПП «Порубне», 03 вересня цього року, пред’явив підроблені документи та був викритий прикордонниками.
 
Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.
 
 

peredplata