«За що?!»: чернівчанину під час комендантської години потрощили авто

Мешканцю мікрорайону Калічанка у Чернівцях, адміністратору прихистку для внутрішньо переселених осіб Володимиру Антонюку минулої ночі, з 12 на 13 вересня, під час комендантської години побили машину.

Про це чоловік повідомив у соцмережах, пише molbuk.ua

Тепер у чоловіка дві проблеми – відремонтувати понівечену машину та розшукати вандалів.

“Сьогодні вночі на Узбецькій, 1 варварськи потрощили машину. Може, хтось щось чув/знає, – буду вдячний за допомогу. Контакти розборки Опеля також вітаються”, – написав Володимир Антонюк у вайбер-групі Калічанка спільнота і додав ще фото:

“Чернівці, алярма. Терміново потрібні контакти розборки Опеля (Зафіра). Скло (все), капот, задні фонарі, фара ліва, ліва задня дверка. Буду вдячний”, – написав власник машини також і на своїй фб-сторінці.

Він розповів, що викликав поліцію: “З поліцією усе в порядку. Були і патрульні, і оперативна. Але ж дощ змиває всі сліди”, – зазначив Володимир Антонюк.

Користувачі вайбер-групи Калічанка спільнота зауважують, що чули вночі глухий звук.

“Я чула глухі удари в 3.44. Спрацювала сигналізація. Поки підішла до вікна, біля машини нікого не було”, – зазначила одна з мешканок Калічанки.

“У нас з’явились вандали. Узбецька, 1 – теж 2 тижні тому побили вікна”, – додає інша жителька.

У коментарі molbuk.ua Володимир Антонюк зізнався, що не розуміє, за що йому могли потрощити авто.

“Багато хто жартує, що це мені якась ображена жінка так помстилася. Моя дружина вже аж коситься на мене недовірливо, – сміється Володимир. – Та, якщо серйозно, я навіть не можу припустити, за що потрощили саме мою машину. Куди не кинь – всюди ж усе нормально. Працюю в гуманітарній організації, волонтерю, ні з ким не конфліктував. Шок”.

Чернівчанин також додав, що при цьому вандали нічого не вкрали:

“Взагалі нічого. У багажнику було два пакети з гуманітаркою. Так і стояли”, – каже він.

Нагадаємо, у серпні директору парку “Жовтневий” у Чернівцях Юрію Воронці вдруге за рік побили авто. Хто це зробив – досі невідомо.

peredplata