У Чернівцях в рамках  Антикризового ХАБу розпочинає роботу  “Майстерня активності ВПО”

Мета проєкту – створити умови для роботи, взаємодії та співпраці, розвитку потенціалу активістів з числа вимушено переміщених осіб та підтримати переміщені громадські організації (або створити нові ОГС з числа ВПО), які зараз знаходяться у територіальних громадах Чернівецької області.

На базі Українського Народного Дому планується створення  додаткових робочих місць для роботи активістів з числа ВПО, тренінгів з роботи громадського сектору, основ проєктного та фінансового менеджменту, грантової діяльності, стратегічного планування, а також об’єднавчі заходи, Ідеатон із презентацією та допрацюванням власних проєктів.

Така діятьність є логічним продовження дії Антикризового ХАБу, який з квітня 2022 працює при Українському Народному Домі в Чернівцях. Завдяки роботі команди близько 40 представників медіа та громадських активістів з 5-ти регіонів/організацій змогли релокуватись у відносно безпечне місце та продовжити свою роботу. Хочемо аби учасниками та учасницями проєкту стали щонайменше 20 активістів та активісток з числа ВПО. Плануємо насичену програму з багатьма цікавими заходами: і тренінгами, і спілкуванням та мережуванням за філіжанкою суботньої  кави”, –   зазначають організатори.

Діяльність реалізовується Українським Народним Домом у рамках проєкту “Створення антикризових ХАБів для ОГС” що впроваджується ІСАР Єднання та реалізується завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство  США з  міжнародного розвитку (USAID)

peredplata