Де можна купити страховку онлайн?

Страховка у наш час стала таким самим звичним атрибутом, як пластикова картка банку або мобільний телефон. Розвиток Інтернету процес оформлення страхового поліса зробив ще ще більш доступним та простим. Тепер, щоб укласти страхову угоду не обов’язково відвідувати офіс страхової контори, все можна оформити у віддаленому режимі онлайн можн взяти на сайтi opika.org

Як оформити онлайн страховку

Страховку онлайн можна оформити або на сайті страхової компанії, або на сайті кредитно-фінансової установи, яка надає таку послугу. Для цього необхідно пройти нескладну процедуру реєстрації, вказавши свої особисті дані. Реєстрація закінчується створенням власного кабінету, з якого можна оформлювати онлайн страховку.

Яка страховка найпопулярніша

Найпопулярнішим видом страховки, яку оформлюють у режимі онлайн, є так звана «автоцивілка» – поліс ОСАЦВ. Нічого дивного в цьому немає, адже це обов’язкова страховка, яку щороку мають оформляти власники транспортних засобів. Відсутність поліса ОСАЦВ тягне за собою адміністративний штраф. Тому, ОСАЦВ одним з перших стало доступним для страхування в режимі онлайн.

Дуже зручно оформляти поліс ОСАЦВ через кредитно-фінансову організацію. Головна перевага такого способу полягає в оперативності підбору найкращого варіанту. Як правило, клієнту на вибір надаються кілька варіантів, з яких він може швидко вибрати найкращий. Справа в тому, що умови оформлення страховки періодично можуть змінюватися, тому оптимальний варіант страховки не завжди буде щороку в одній і тій же страховій компанії.

Дані, які вносить клієнт, оформлюючи страховку, автоматично зберігаються у базі даних, тому, при наступних оформлення страховок немає необхідності вводити їх заново. Все, що потрібно від клієнта, – перевірити актуальність своїх даних, які були введені раніше. Це набагато спрощує та прискорює оформлення страхового полісу. Після того, як всі дані заповнені, клієнту залишається сплатити страховий поліс, після чого на його пошту прийде електронна версія страхового поліса, яка має таку ж юридичну силу, як і паперовий оригінал.

Електронний страховий поліс можна зберігати на своєму смартфоні або у хмарному сховищі Google. Це дуже зручно та безпечно.

Як вибрати страхову компанію

Багато клієнтів, обираючи страхову компанію, насамперед звертають увагу на величину страхового внеску. Чим вона менша, тим краще, вважають багато хто. Однак це не зовсім так, точніше буде сказати, зовсім не так. Найчастіше мінімальний страховий платіж має на увазі лише базову страховку, під яку можуть не потрапляти багато страхових випадків.

Тому, обираючи той чи інший варіант страховки, обов’язково необхідно проводити комплексну оцінку послуги. З іншого боку, зовсім не обов’язково купувати страховку в «розкручених» страхових компаніях, де доведеться переплачувати за «імідж». Цілком реально оформити не менш якісний страховий поліс у компанії, яка не дуже популярна, але не менш надійна.

peredplata