У київській електричці фанатка “русского мира” образила ЗСУ й отримала миттєву відповідь (відео)

Жінку вдалося виштовхати з транспорту під її нестямні крики.

В одній з київських електричок розгорівся неабиякий скандал через любительку “русского мира”, яка говорила, що РФ “прийшла захищати всіх нас”.

Ця історія закінчилася фізичним покаранням путіністки та її видворенням з транспорту. Відповідне відео опублікував Телеграм-канал “Київський движ”.

Під час діалогу з обуреними пасажирами жінка називала захисників України “вбивцями”. Нерви у чоловіка, який сидів навпроти, не витримали, й після прохань залишити поїзд він схопив її та сказав: “Якщо ти проти ЗСУ, ти здохнеш. Я тебе зараз задушу”. І вдарив її головою об сидіння.

 

На іншому фрагменті опублікованого відео з жінкою-любителькою “русского мира” вже розмовляє інший чоловік і просить її вийти на наступній зупинці. Тут теж не обходиться без застосування сили проти неадекватної пасажирки.

В результаті колективних зусиль путіністку видворили. Перед цим вона встигла зв’язатися з диспетчером поїзда і попросила викликати поліцію, тому що “її вбивають”.

“У київській електричці жінка просувала “русский мир”, назвала ЗСУ вбивцями. Пропонувала скласти зброю і здатися Путіну, за що отримала від людей, які сиділи поруч. Зрештою її висадили на найближчій станції”, — пише Телеграм-канал “Київський движ”, що поширив відео.

Фанати “русского мира” в Україні

Раніше в Дніпрі знайшли й затримали дівчину, яка заявляла про те, що чекає окупантів. Ще вчора вона сміялася та обговорювала з другом “русский мир”, а тепер її передали правоохоронним органам.

Також повідомлялося, що “кадирівці” пограбували будинок проросійської мешканки Донецької області, яка кликала російську армію в Україну. Українка повернулася додому після того, як вивезла із зони бойових дій своїх неповнолітніх дітей.  “Я думала, ви захищати нас їдете. Я раділа, чесно. Я ж*пу рвала за вас, а ви що робите”, – сказала вона на відео, яке опублікувала в мережі.

peredplata