На Буковині пострілами зупиняли ухилянта

На Буковині прикордонники припинили спробу втечі чоловіка за кордон.

3 січня, після обіду прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» виявив поблизу українсько-румунського кордону позашляховик марки «Ніссан». 

«Вимога прикордонників зупинитись була проігнорована, не зупиняючись, автомобіль продовжував рух в бік прикордонного наряду. Небезпечний маневр створив загрозу життю та здоров’ю військовослужбовців. Не зупинили водія й попереджувальні постріли вгору та в напрямку коліс автівки, яка на швидкості зникла з місця події», – йдеться у дописі. 

Як зазначається, вже надвечір правоохоронцям надійшла інформація від медпрацівників Сторожинецької ЦРЛ про звернення за допомогою чоловіка з вогнепальним пораненням м’яких частин лівої руки. Стан здоров’я особи наразі задовільний. «За адресою проживання 41-річного чоловіка виявили автомобіль підвищеної прохідності марки «Ніссан» без номерних знаків. Правоохоронні органи Чернівецької області проінформовано для встановлення всіх обставин правопорушення.

Триває розслідування», – додають у пресслужбі.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/led-ne-zbiv-viyskovih-na-bukovini-z-postrilami-zupinyali-uhilyanta-90782. Сайт https://acc.cv.ua/

peredplata