У Чернівцях затримали вбивцю 61-річної жінки: він прийшов до неї додому і побив до смерті

Чоловік позбавив життя знайому та втік з місця злочину. Співробітники поліції області оперативно встановили й затримали порушника. За скоєння умисного вбивства йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Мертву 61-річну жительку обласного центру виявив знайомий вранці 18 січня, коли прийшов провідати жінку. На тілі померлої були тілесні ушкодження, що свідчили про насильницьку смерть чернівчанки.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, на місці злочину працювали співробітники обласного управління Нацполіції та Чернівецького райуправління поліції. Здійснюючи першочергові слідчо-розшукові дії, правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері, на ґрунті раптово виниклої суперечки, 58-річний місцевий житель наніс численних ударів руками і ногами по голові та тілу жінки.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла, зловмисник з місця злочину втік.

Поліцейські швидко встановили місцезнаходження чоловіка та затримали його в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції вирішують питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Процесуальне керівництво здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

peredplata