В.о. департаменту військово-технічної політики Міноборони написав заяву на звільнення

 
Олександр Лієв (фото – facebook.com/liievaleksandr)
 

Олександр Лієв написав заяву на звільнення з посади тимчасово виконуючого обов’язки департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міністерства оборони. Про це він повідомив в інтерв’ю Цензор.нет.

“Я вчора написав йому (Олексію Резнікову, – ред.)повідомлення, в якому попросив прийняти мою відставку і сьогодні написав заяву”, – розповів Лієв.

Резніков поки не розглядав заяву, оскільки перебуває у відрядженні, повідомляє видання.

 

Раніше голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін звинуватив Лієва у блокуванні доступу ЗСУ до українських маяків, закликах “почути Крим”, підтримці псевдореферендуму.

Лієв відповів, що публікація Шабуніна – це “передрук матеріалів кількох попередніх інформаційних кампаній проти мене, інспірованих конкретними людьми, мотивація яких корислива і зрозуміла”. “За вісім років всі ці матеріали з “фактами”, які розміщувались, як правило, на ресурсах з репутацією “зливних бачків” багато разів ставали предметом перевірки та спростовувалися”, – написав Лієв.

За його словами, по суті самих матеріалів він нещодавно “надавав ґрунтовну відповідь”. Лієв пояснив, що з “ідентичними “матеріалами” нещодавно до Резнікова звернувся один з народних депутатів. Він попросив міністра призначити перевірку на поліграфі. Запитання, за словами Лієва, стосувалися державної таємниці, зв’язків з іноземними громадянами та спецслужбами і корупційних ризиків. “Відвертість моїх відповідей була підтверджена”, – написав він, опублікувавши документи щодо згаданого дослідження.

https://news.liga.net/ua/politics/news/io-departamenta-voenno-tehnicheskoy-politiki-minoborony-napisal-zayavlenie-na-uvolnenie

peredplata