Закарпатські митники виявили у чоловіка понад 3 мільйона гривень, які не були задекларовані

Фото: Закарпатська митниця

На КПП “Тиса”, який розташований на кордоні з Угорщиною, 58-річний житель Закарпаття на автомобілі Chrysler спробував провезти в Україну 3,3 мільйона гривень, приховавши їх у салоні авто. Про це Суспільному повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська

 

Повертаючись з Угорщини в Україну на автомобілі марки “CHRYSLER”, чоловік обрав спрощену смугу митного контролю — “зелений коридор”. Цим він підтверджував, що окрім особистих речей, нічого не перевозить, що потребує обов’язкового декларування або обмежено для переміщення через митний кордон. Після ретельної перевірки іномарки, закарпатські митники спільно з прикордонниками виявили 3,3 млн грн, які були не задекларовані.

“Гроші різних номіналів були розфасовані в автомообілі. Одна частина знаходилася в дорожній сумці та двох сумках-барсетках, решта — в багажному відсіку та салоні автомобіля серед особистих речей підозрюваного”, — повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська.

 

Наразі суму 2 908954 грн вилучено, решту повернули до України. На закарпатця складений протокол за ч.1 статті 471 Митного кодексу України.

https://suspilne.media/389684-na-kordoni-z-ugorsinou-u-zakarpatca-viavili-ponad-3-miljona-griven-aki-ne-buli-zadeklarovani/?fbclid=IwAR12W_xv59mkBoD9ZBrEChNASukmsUsNe8E7nMZkMwFW3ywrQe9VWiua5OA

peredplata