Буковинцю, який перевозив в авто боєприпаси, загрожує до 7 років тюрми

39-річний житель села Чагор, перевозив у власному автомобілі гранату та магазини з набоями. Чоловік не мав дозволу на їх зберігання. Наразі за цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування. За вчинене правопорушення буковинцю загрожує до семи років позбавлення волі. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У грудні минулого року на блокпості «Атаки» поліцейські зупинили автомобіль «Nissan» для перевірки документів кермувальника та його транспортного засобу. Правоохоронці Дністровського районного управління поліції №2 (м. Хотин) під час здійснення слідчих дій виявили та вилучили у водія  гранату і магазини з набоями. 

Вилучене поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Результати судової балістичної експертизи засвідчили, що вилучене є гранатою та боєприпасами.

Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури слідчі поліції завершили досудове розслідуванням відносно чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

 

peredplata