Біснувату захисницю УПЦ МП Кохановську затримали правоохоронці

 
Не обійшлося й без клоунади: спочатку вона верещала як недорізане порося, а потім нібито втратила свідомість.
Московські попи вже заявили про її “викрадення”.

Відому провокаторку з УПЦ МП Вікторію Кохановську затримала поліція.

Про це повідомляють джерела “5 каналу” у правоохоронних органах.

Прихильники Московського Патріархату стверджують, що було “викрадення” Кохановської.

“Правозахисницю Вікторію Кохановську викрали під час прямого ефіру. Очевидці повідомили, що таким чином її забрала поліція”, – пишуть ресурси УПЦ МП.

Адвокат УПЦ МП Микита Чекман спочатку повідомив, що Вікторію Кохановську затримали в порядку ст. 208 КПК України за хуліганство і вона перебуває в Печерському управлінні поліції.

Згодом він написав у Telegram, що Кохановській, а також ще трьом особам повідомили про підозру за ч.3 ст. 296 КК України.

Стаття передбачає позбавлення волі від двох до п’яти років.

Як повідомляла РП, раніше Служба безпеки України викликала на допит скандальну активістку УПЦ МП Вікторію Кохановську. Напередодні вона опублікувала провокаційне відео зі звинуваченнями української влади та закликами до віруючих “боротися за свої права”.

Кохановську викликали на допит як свідка у кримінальній справі.

Як відомо, чоловічий монастир УПЦ МП (Свято-Успенська Києво-Печерська лавра) зобов’язали до 29 березня звільнити будівлі та споруди Національного заповідника “Києво-Печерська лавра”.

Документ надійшов від в. о. генерального директора Національного заповідника “Києво-Печерська лавра” Олександра Рудника. Як ідеться в тексті попередження, міжвідомча робоча група встановила порушення монастирем умов договору щодо використання державного майна.

Як повідомляла РП, очільник УПЦ МП митрополит Онуфрій заявив, що Києво-Печерська лавра була побудована вірними їхньої Церкви, а “іншої тоді не було”. Він вважає, що “несправедливо не давати їм дозволу служити в цьому святому місці”.

Міністр культури та інформаційної політики наголосив, що Києво-Печерську лавру найперше повинні покинути підсанкційні особи з УПЦ МП, окрема митрополити Антоній та Павло.

Керуючий справами УПЦ МП митрополит Бориспільський та Броварський Антоній Паканич заявив, що держава “відбирає майно законних власників, а на державному рівні узаконюють церковне рейдерство”, маючи на увазі рішення про виселення УПЦ МП із Києво-Печерської лаври.

Намісник монастиря Києво-Печерської лаври УПЦ МП Павло Лебідь заявив, що монахи не зможуть покинути територію лаври до 29 березня.

https://religionpravda.com.ua/?p=87314&fbclid=IwAR2pm3txPqxgteYulx5VFDx-nRGrFpnbHXwTwCxjzerOP_f2qDx7DhVr5M0

peredplata