Екс-нардепа Чорновола облили зеленкою і кинули в смітник за образу Михайлової

Прихильники керівниці медичної служби батальйону “Вовки Да Вінчі” Аліни Михайлової у Києві облили невідомою рідиною з пляшки, зеленкою і кинули в смітник екс-народного депутат Тараса Чорновола за те, що він назвав Михайлову “подолігархічною ш*арою”, повідомляє кореспондент УНІАН.

Син видатного українського діяча В’ячеслава Чорновола – Тарас 29 травня опублікував пост у своєму телеграм-каналі з фрагментом інтерв’ю Аліни Михайлової українській журналістці Яніні Соколовій, де обурився, що нібито “зелено-ватних мразот” запрошують на передачі, а “чесним людям” і слова не дають сказати.

 

Колишнього нардепа Чорновола запхали у сміттєвий бак

 

Аліна Михайлова – що про неї відомо

Нагадаємо, що 10 березня в центрі Києві українці відправили в “останню подорож” українського героя Дмитра Коцюбайла. Його поховали на Аскольдовій могилі в Києві. 

Наречена загиблого українського героя-легенди Дмитра Коцюбайла, відомого за позивним “Да Вінчі”, розповіла моторошні подробиці про те, як втрачала коханого на власних руках. Вона згадав, як її загиблий на війні коханий “Да Вінчі” вчив її говорити слово “кохаю”.

Активісти облили Чорновола зеленкою

Після зустрічі з активістами Чорновіл почав дзвонити у поліцію і повідомляти про напад прямо зі смітника.

 

Згодом колишній депутат спробував втекти, проте активісти йшли слідом, вигукуючи: “Ганьба!” у гучномовець. Один з учасників акції поцікавився у Тараса Чорновола, навіщо він образив військову та наречену загиблого Михайла Коцюбайла, проте він знову почав заперечувати свою провину.

Чорновіл вкотре заявив, що його не так зрозуміли, і Аліну Михайлову він “підолігархічною ш**рою” не називав, натомість його слова стосувалися “наступної теми про свободу слова”.

На дії активістів відреагувала і сама Аліна Михайлова у своєму інстаграмі.

По-перше, неймовірно тішусь, що славні традиції сміттєвої люстрації живі. Регіонали та запроданці мають оглядатись, а не “умнічать” по телебаченню. По-друге, дуже дякую українському народу, що серед нас досі є багато небайдужих і принципових громадян,
– написала вона.

Насамкінець Михайлова додала, що обличчю Тараса Чорновола дуже “пасує” зеленка.

Чорновіл образив військову: що відомо про скандал

Допис, що спровокував скандал, Тарас Чорновіл опублікував 29 травня. У ньому він пожалівся на те, що Аліну Михайлову покликали на інтерв’ю з Яніною Соколовою, і обурився, що на передачі кличуть тільки “зелено-ватних мразот”, натомість “нормальним чесним людям” слова не дають.

Назвав він Аліну Михайлову, військову медикиню, і “підолігархічною шм**ою”, проте вже за кілька днів заперечив власним словам після того, як отримав багато негативних коментарів. Згодом допис він видалив, проте написав новий, у якому спробував виправдатися.

Там Чорновіл заявив, що хоч до самої Михайлової ставиться негативно, обізвати її він би не міг, бо “має принципи щодо висловлювань про жінок”. Потім він все ж зауважив, що кількох депутаток з партії “Слуга народу” він все ж хотів би назвати цим словом, проте “жодного разу цього не зробив”.

Відповідь Аліни Михайлової на скандал: коротко

    • Військова також опублікувала допис про Тараса Чорновола, де назвала колишнього депутата “ганьбою свого батька” і “гниллю, що розділяє українців”.
    • Також Аліна Михайлова пригадала Чорноволу і про його минуле у “Партії регіонів”. Вона зауважила, що наступного разу за образу у її бік він відповідатиме “на камеру, особисто”.
    • У відповідь на закид про “підолігархічність” Михайлова пояснила, що є опозицією у Київській міській раді, і не тільки регулярно критикує чинну владу, але і пропонує рішення.

https://24tv.ua/skandal-tarasom-chornovolom-eksnardepa-kinuli-smitnik-oblili_n2333397?fbclid=IwAR1Hleyl4Qw7DGn9DKp9_0b-tS4f7OTtNQvA2oNrTQwCMsLKkqIDkxi2q04

 

peredplata