Мова йде про особисту помсту. Я пишу досить часто про особу Єрмака. Taras Chornovil

– Мені все абсолютно зрозуміло і ясно. Зараз уже тут оперативно приїхала поліція. Опитують, усі дії роблять. Але для мене відповідь, в принципі, абсолютно однозначна. В той момент, коли я вийшов з дому, а їхав я якраз на ефір до вас на телеканал “Прямий“… Я в основному працюю вдома, я дуже рідко виходжу зі свого дому. І люди добре знали, що я буду виходити саме на ефір. Чекали мене уже на дворі перед моїм домом. Відразу ж мене догнали.
Спочатку бачив, що сиділи тільки троє. Потім звідкись з’явилося кілька десятків, більше двадцяти людей, оточили, почали шарпати, кричати. Насправді це є повна ахінея. Тому що в дописі про неї йшлося, тільки про факт, що її включили в ефір на “5 каналі”. Я вважаю, що це було некоректно, що до глядачів “5 каналу”.
На цьому все закінчилося. Там було висловлювання жорсткіше – про тих, ким заповнюють ефір того ж самого національного телемарафону.
Основна маса з тих більше двадцяти людей були старшокласники, як виглядає. Їхнє завдання було відбути масовку. Реально до мене чіплялися і без перерви верещали тільки двоє людей: жінка сорока років десь приблизно і якийсь там хлопець двадцяти з чимось років.
Я розвернувся і пішов, в кінці кінців. Вони мені пообклеювали машину, а потім догнали. Хотіли хляпнути в лице зеленкою. Я встиг відвернутися в якусь секунду. Тому облили хіба що піджак, хоча цілили явно в обличчя. Я просто встиг відвернутися і пригнутися. Там була ціла склянка зеленки, спеціально вже підготовлена. І далі відповідно довга шарпанина, штурхання, кидання.
Але вони повиставляли (оприлюднили в соцмережах – ред) купу записів. “Тому, якщо є бажання встановити (особи нападників – ред) – дуже просто.
Я можу сказати однозначно: теза, з якою вони говорили, нібито з якої причини вони мають до мене претензії, – це є абсолютно повністю притягнуто за вуха. Тим більше, там не було персональних образ до конкретно тієї людини, яку вони там дуже люблять. Мова йде про особисту помсту. Я пишу досить часто про особу Єрмака.
Тому моє розуміння – це є персональна помста керівника Офісу президента. Я не бачу іншої причини, інших обставин.

peredplata