У Мукачеві релокований харків’янин побив місцевого жителя за зауваження щодо російської мови. Фото і відео

 

У Мукачеві релокований харків’янин побив місцевого жителя через те, що той зробив йому зауваження щодо російської мови. Справу з обвинувальним актом уже скеровано до суду.

 
 

Фігуранту загрожує до п’яти років обмеження волі. Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Інцидент трапився 11 червня на вулиці Духновича. На місце події виїжджали наряд поліції та слідчо-оперативна група, які встановили, що між чоловіками виник конфлікт через те, що мукачівець зробив зауваження перехожому через мову, якою він спілкується.

Чоловіка це обурило – і він побив потерпілого, після чого втік із місця події. Зловмисником виявився 29-річний житель Харкова, який тимчасово проживає у райцентрі

Його повідомили про підозру в злочині за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

 

Нагадаємо, у Львові трапився масштабний скандал. Містом протягом дня роз’їжджала машина преміумкласу на дніпропетровських номерах, із колонок якої на всю вулицю грали пісні російського артиста-пропагандиста Григорія Лепса. У відповідь на зауваження перехожих молодий водій лише хамив.

Раніше у Броварах Київської області стався мовний скандал. У торговельному центрі “МаркМолл” в одному з магазинів продавчині відмовились обслуговувати українською мовою клієнтку, бо вони “російськомовні”.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Одесі водій таксі виявився зрадником Батьківщини. Він відмовився вимикати пісні російських виконавців по радіо та заявив пасажирці про “нацистів” в Україні.

peredplata