Економічний вбивця

Економічний вбивця
(є такий американський фільм, раджу подивитися).
Гетьманцев має всі ознаки ворожого агента, очолює комітет ВР з фінансів, податкової та митної політики. Активно руйнує економіку країни.
Сергій Іванов:
Існує мало політиків, яких ненавидять більше, ніж Гетманцева. Це настільки токсичний персонаж, що на його тлі меркнуть офіційні державні зрадники з ОПЗЖ, хоча особисто я не бачу суттєвої різниці між ними та Гетманцевим, одвічним посіпакою російського агента Сивковича. Ба більше, я вважаю його особою, яка діє в інтересах держави-агресора,це доведено численними журналістськими розслідуваннями і, запевняю, на сьогоднішній день оприлюднено далеко не все.
Гетманцев – enfant terrible навіть для співпартійців. Знаю точно, що через нього просто зараз всередині партії влади відбувається скандал, який невдовзі стане публічним. Велика кількість «слуг» вимагає його відставки. Головна причина – прагнення Гетманцева повернути з 1 серпня довоєнні податки та податкові перевірки. Цей удар може стати летальним для українського бізнесу, який і так ледь виживає, але коли це зупиняло нашого «героя». Практично весь бізнес регулярно витрачає величезні гроші, аби забезпечити всім необхідним фронт. Гетманцев прагне забрати й ці гроші, а це неодмінно вдарить по військових. І вже бʼє, адже цей економічний диверсант затискає надбавки військовим, хоча сам непогано «прикує» через підставні фірми своєї матері та сина згаданого вище Сивковича.
Я вже не кажу про те, що це поховає рейтинг «Слуги народу», але це другорядна проблема, яка стосується лише їх. Якщо вони дозволяють Гетманцеву обнуляти свої політичні перспективи – амінь. Якщо їх влаштовує політичне небуття і нижні сходинки рейтингів – ба більше.
Проте, як я сказав вище, конфлікт всередині партії з приводу Гетманцеву набирає обертів. І мені це подобається. Вже не лише бізнес вимагає його відставки, а й колеги по партії. Гадаю, само собою це не вирішиться і вирішувати цю проблему, швидше за все, доведеться Президенту особисто

peredplata