Фахівці з Чернівецької області перевірили дитячий табір “Дністер плюс” через скарги батьків: які недоліки виявили

11 липня фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області та Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної військової адміністрації з робочим візитом відвідали дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Приватне підприємство «Оздоровчий комплекс «Дністер плюс».
 
На момент обстеження у закладі оздоровлюється та відпочиває 176 дітей.
 
Під час обстеження виявили наступні недоліки у роботі закладу:
1) постільні речі (матраци, ковдри) частково потребують заміни, частина потребує проведення їх очищення, виведення плям;
2) не представлене щоденне меню-розклад;
3) не представлена супровідна документацію на харчові продукти, яка засвідчує їх походження, безпеку і якість;
4) душові кабіни потребують покращення;
5) згідно з перспективним, погодженим Чернівецьким районним управлінням Держпродспоживслужби меню, передбачено п’ятиразове харчування, однак щоденне меню, яке пропонується дітям – чотириразове.
 
За результатами проведеного обстеження, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області склали на керівника закладу протокол про адміністративне правопорушення, розгляд якого відбудеться 13 липня.
 
Також Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області надасть рекомендації щодо усунення встановлених порушень вимог санітарного законодавства у термін до 17 липня.
 
✅Крім того, задля перевірки виконання вимог припису, відбудеться повторний виїзд відповідальних осіб до закладу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

peredplata