У Чернівцях арештували авто п’яного водія, позбавленого прав керування

Учора патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Ентузіастів. Прибувши на місце події, до поліцейських звернулися громадяни та повідомили, що водій транспортного засобу ВАЗ здійснив зіткнення з автомобілем BMW та допустив наїзд на автомобіль Volkswagen. Водій вийшов з транспортного засобу ВАЗ, залишивши його заведеним, та пішов у невідомому напрямку.

Згодом, завдяки очевидцям події, вдалося встановити керманича автомобіля ВАЗ. Під час перевірки документів інспектори з’ясували, що 49-річний чоловік позбавлений права керування за нетверезе водіння. Та це його не зупинило. Адже цього разу він знову керував з ознаками сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився.

На громадянина охоронці порядку склали адмінматеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування), ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння повторно протягом року), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Від керування його відсторонили. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Нагадуємо, що керувати транспортним засобом в стані сп‘яніння категорично заборонено. 

peredplata