Учителі ліцею №7, виходьте на зустріч… з речами! – Ірина Ткачук

Не пройшло і двох років (і це не просто зворот, а реальність), як Ірина Ткачук вирішила зустрітися з учителями ліцею №7. Я вже не буду питати, чим вона була така зайнята ці два роки (бо я знаю відповідь – фотографуванням на фоні грамот). Зверну увагу на інше – осягніть рівень “налагодженості” комунікації між начальницею управління освіти і педагогами – вона запрошує нас ЧЕРЕЗ ПОСТ У ФЕЙСБУЦІ!!!
Хоча, знаєте, тут немає чому дивуватись – “накази” управління, через невиконання яких була покарана Світлана Григорівна, також скидалися просто у вайбер.
Скажіть, Ірино Ярославівно, а якщо не прийдемо, Ви і на нас догану напишете?
Окремо хочу розповісти, що коли представники управління освіти востаннє навідувались у наш ліцей, вони викликали на вчителів поліцію і виламали двері. То як, Ірино Ярославівно, нам брати з собою сухарі?

На початку вересня Іри на Ткачук поїхала до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії на навчання.

Посадовиця пояснила, що програма була створена за ініціативи Української академії лідерства та у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Міністерством цифрової трансформації. Літня школа представить методи змін, а також освітні концепції та підходи, спрямовані на підтримку запланованої реформи та довгострокового відновлення освіти в Україні.

Саме у час її відсутності у Чернівцях розгорівся скандал через звільнення директори Чернівецького ліцею №7.

З 14 вересня тут призупинили навчання, що весь колектив написав заяви на відпустки за свій рахунок.

peredplata