У Чернівецькому районному управлінні поліції призначили нового керівника: хто ним став

Сьогодні, 27 вересня, начальник ГУНП в Чернівецькій області полковник поліції Віктор Нечитайло представив особовому складу нового керівника ЧРУП. Ним став підполковник поліції Олександр Васильович Киселиця. За фахом він юрист. В органах внутрішніх справ служить понад 20 років.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Олександр Киселиця народився у селі Лукавці на Вижниччині. Закінчивши Львівський державний університет МВС, розпочав службу в правоохоронних органах з посади оперуповноваженого карного розшуку.

З 2015 року Олександр Киселиця обіймав керівні посади. Зокрема, був заступником начальника і начальником Сторожинецького відділення поліції та керівником Вижницького районного відділу поліції.

За період служби у поліції підполковник поліції понад 20 разів заохочувався та був неодноразово нагороджений грамотами і подяками ГУНП в Чернівецькій області та відзнаками МВС за сумлінне виконання службових обов’язків.

– Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: здійснення безпеки і правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності. Новопризначений керівник і колектив повинні цілодобово тримати руку “на пульсі” заради спокою громадян, – підкреслив очільник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло.

У свою чергу Олександр Киселиця сказав, що готовий очолити новий колектив, відтак – разом з особовим складом докладе максимум зусиль, щоб належно виконувати покладені на поліцію завдання.

peredplata