Очищення від проросійських сил Буковини має початися з Чернівецької обласної ради !

Очищення від проросійських сил Буковини має початися з Чернівецької обласної ради !
Вчора Київська обласна рада подала приклад того, ЯК САМЕ нам треба повести з представниками ОПЗЖ під час війни з росією . Київська обласна рада призупинила їх повноваження своїм рішенням на сесії більшістю голосів . В демократичний спосіб. Нам , в Чернівецькій області треба зробити те саме !
Відповідний проект рішення зареєстровано в Чернівецькій обласній раді . Маємо завершувати питання з ОПЗЖ в області. Цього від нас очікує громада. Обласна рада, в якій є депутати проросійських партій завжди буде виглядати, як місце де панує політична корупція, договорняки і люди нам просто не будуть довіряти, якщо ми сидітимемо поряд з ними.
Це не особисте . Це політична і громадянська позиція. У кожного депутата є карточка для голосування і він сам вирішить чи потрібна в облраді ОПЗЖ. І тут не буде місця для «виляння хвостом». Прецедент створила Київська обласна рада і ми маємо йти цим самим шляхом. Далі , впевнений, за нашим прикладом це зроблять і інші ради по всій Чернівецькій області та Україні загалом . Це самоочищення. Я б не хотів пафосу, популізму чи договорняків по цьому проекту рішення. Голосування все розставить по своїм місцям . І нехай у цій справі нам допоможе Бог !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  

peredplata