Пам’ятаєте цю аферистку?

 

Уродженка Донецька, лідер популярної на початку 1990-х років тоталітарної секти “Біле братство” – Марина Цвігун, відоміша українцям, як Марина Деві Христос, – зараз їй 63 роки, проживає на росії, де позиціонує себе, як відчайдушний борець із “київською хунтою”, ” рептилоїдами” та “сатаною”. Цвігун взяла собі новий псевдонім – Вікторія Преображенська – і тепер займається як езотерикою, так і політикою. На росії вона відкрила власну релігійну організацію, інтернет-радіо, а також видає газети та журнали та публікує власні статті на своєму сайті.
До речі, її чоловік працював на КДБ і займався психолінгвістичним програмуванням. Інакше кажучи – науковим здебілюванням людей.
У статтях Преображенської-Цвигун говориться, що владу в Україні захопили рептилоїди, які мають на меті розвалити росію (знищити Святу русь). Назви публікацій дають цілком вичерпне уявлення про їх зміст: «СИЛА І ЗАХИСТ ВІД РЕПТИЛОЇДІВ — СЛОВ’ЯНСЬКА МАТЕРІ СВІТУ!», «ЄС — зашморг для Слов’ян, або Армагеддон», «Рептилоїди — в овечих шкурах, або на астр. скидає маску демократії”, “Чипізація буде переможена!”.
У своїх статтях Преображенська-Цвігун особливо часто згадує Юлію Тимошенко, яку звинувачує в тому, що вона зробила замах на її Престол.

peredplata