Чернівчанину, який стріляв по пляшках посеред двору, загрожує до п’яти років тюрми

Дізнавачі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно чернівчанина, який нагадаємо, 3 квітня, біля будинку за місцем проживання, стріляв по пляшках. За скоєне йому загрожує до п’яти років обмеження волі. 

Проводячи досудове розслідування, співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що того дня, 39-річний чернівчанин, перебуваючи у дворі біля свого будинку, грубо порушив громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства та з особливою зухвалістю здійснив 7 пострілів з пневматичного пістолету.

Правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 298-2 (Затримання уповноваженою службовою особою особи, яка вчинила кримінальний проступок) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata

Залишити відповідь