Чернівчани безоплатно отримають 2016 електролічильників (адреси заміни)

 У місті Чернівці тривають роботи зі встановлення та заміни однофазних і трифазних індивідуальних лічильників побутовим споживачам. Чернівчани отримують сучасні тарифні прилади обліку, які є більш точними в обліку й достатньо надійними у роботі. Ці роботи здійснюються відповідно до Інвестиційної програми на 2024 рік.
Про це повідомляє Чернівціобленерго.
 
Тарифні прилади обліку дозволять споживачам менше оплачувати за використану електроенергію без зменшення споживання за рахунок переходу на зонне споживання (тобто день/ніч), при якому вночі електрика коштує вдвічі дешевше. Крім того, «розумна» система обліку максимально мінімізує контакти мешканців з контролерами, додає зручності у дистанційному спілкуванні та обміні інформацією між споживачами та підприємством надалі.
Енергетики зауважують, що заміна лічильників не позбавляє споживачів обов’язку передавати показники – повідомляти дані з приладів обліку потрібно і надалі у дні прийому: два останні і три перші дні кожного календарного місяця.
Просимо чернівчан сприяти роботі енергетиків виконувати свою роботу і надавати вільний доступ до електролічильників у домогосподарствах для здійснення монтажних робіт.
👉 Адреси, де здійснюється заміна лічильників, ви можете перглянути на сайті Обленерго у рубриці Новини компанії

peredplata