І знову про втікача з України Олексія Волощука.

ми будемо говорити про нього до того часу, поки українська держава не дасть справжню, жорстку, але справедливу оцінку цьому поступку. адже йдеться про керівника відділу міжнародних стосунків Чернівецької обласної ради. цей чоловік міг мати доступ до державних таємниць і хто його знає, яким чином зараз він буде видавати інформацію, можливо навіть не дружнім до України державам
Отож за інформацію, яку ми маємо з джерел, яким довіряємо, могло статися так, що Волощук на виду усіх виїхав з нашої країни. А різні фейки про якісь там інсульти,, хвороби – це дурниця.
Напевне, було так: у Румунії в Сереті біля магазину Лідл Олексія Волощука чекав брат Денис, який вже віддавна проживає у Німеччині. І коли члени делегації приїхали до магазину Олексій відразу пересів до авта брата і поїхав в Німеччину. Тому і не потрібно ніяких хвороб видумувати, бо то не є правда.
чи знали члени делегації, керівник Гуйтор, Час покаже… чи дадуть справжню оцінку цьому вчинку державні структури і органи також Час покаже.
але питання до тих структур які перевіряють чиновників на їхню професійну здатність і можливість державної діяльності. адже на високу посаду поставила людину, яка в будь-який момент могла покинути державу.
І найголовніше, ми повинні знати справжню причину поступку.

З джерел, яким довіряє володарю часу стало відомо, що втікач з України Олексій Волощук, зробив цей крок вимушено.
він зараз знаходиться у Німеччині і можливо днями оприлюднить всю інформацію про те, що і хто спонукав або змусив навіть його покинути Україну.
будьмо уважні.

Щось давно я не чіпав козлів і гнотів: ” Чернівецький гніт”, телеграм канал Зпаранюка голови Чернівецької обласної військової адміністрації і “Буковинський козел”, telegram канал голови Чернівецької обласної ради Бойка. Цього разу вони самі нарвалися. Принаймні, один нарвався – козел.
Тому про бойківських козлів. Отож ” Буковинський козел” вистрілив проти Запаранюка. Він стріляє кожен день проти нього. чомусь Запаранюк останнім часом, мовчить.
І цього разу “Буковинський козел” написав, що втікач Волощук, який має румунський паспорт і втік за кордон, зовсім не втік ніби у нього стався інсульт.
Але Запаранюк винуватий тому, що він підбирає нездалі партійні кадри у СН.
З іншого боку козел забув, що цей Волощук є їхній цап. Бо він працював у Бойка завідуючим відділом міжнародних зв’язків.
Виходить, що з партійної лінії винен Запаранюк, а з професійної лінії винен Бойко.
Невинних нема. А винних треба карати обох!!?
Яка кара буде ЧАС покаже

peredplata

Залишити відповідь