Вкусив за ніс, а потім добивав непритомного сусіда: долю буковинця вирішуватиме суд

Слідчі поліції повідомили про підозру чернівчанину у нанесенні тілесних ушкоджень сусідам
 

У серпні на спецлінію «102» надійшло повідомлення від працівників медичної установи, про те, що до них із численними травмами госпіталізовано жителя Чернівців. Правоохоронці встановили чоловіка, який побив чернівчанина. За скоєне йому загрожує ув’язнення, терміном до восьми років.

Проводячи досудове розслідування, співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що на ґрунті довготривалих неприязних відносин, між вдома місцевими жителями виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. Під час конфлікту 34-річний житель обласного центру укусив 32-річного сусіда за ніс. У результаті чого потерпілий втратив свідомість і впав на землю, а старший з чоловіків взяв до рук металевий шомпол та продовжив наносити удари по різних частинах тіла потерпілому. У суперечку втрутилася дружина постраждалого, яка хотіла завадити кривднику, однак той вдарив жінку металевим предметом по спині та нозі.

Згідно із висновками судово-медичних експертиз потерпілому чоловіку спричинено травми, що відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, а жінці завдано легких тілесних ушкоджень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata

Залишити відповідь