Мешканці Слов\’янська лайками та кулаками вигнали з міста нардепа-регіонала Левченка

Мешканці Слов'янська лайками та кулаками вигнали з міста нардепа-регіонала ЛевченкаЖителі Слов\’янська (Донецька область) прогнали з площі перед міською радою народного депутата від Партії регіонів Миколу Левченка. Про це 9 липня повідомляє місцеве видання \”ОстроВ\”.

Повідомляється, що вони зробили це в образливій формі, кричачи: \”… ас! Навіщо ти сюди приїхав, с …? Пішов звідси на х.. !Це ти все влаштував, це твої російські бандити прийшли нас вбивати!\”.

Люди, які прийшли до будівлі міськради, в тому числі і отримувати гуманітарну допомогу, погрожували нардепу кулаками та намагались надавати йому стусанів.

Нардеп Левченко намагався поговорити з ними і заспокоїти, але це йому так і не вдалося, потому він поїхав з міста.

Також у Слов\’янську побував і голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута, який поспілкувався з місцевими жителями. На нього реагували спокійно, питали про те, коли налагодиться мирне життя, з\’явиться світло, вода, продукти у всіх магазинах, ділилися життєвими проблемами. Зазначимо, що Тарута відвідує звільнені від проросійських бойовиків міста Донеччини другий день. Вчора він був у Слов\’янську, сьогодні – у Красному Лимані та Краматорську. Там він повідомив про створення агентства по відновленню Донбасу.

Джерело

peredplata