У Слов’янську виявили масове поховання жертв терористів

У Слов’янську виявили масове поховання жертв терористівУ центрі Слов\’янська, визволеного від терористів, виявлено масове поховання.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, інформує прес-служба МВС.

\”Міністерством внутрішніх справ почата процедура ексгумації масових та індивідуальних поховань жертв тероризму у Слов\’янську. 24 липня там було ексгумовано перше масове поховання, демонстративно зроблене терористами у центрі Слов\’янська в парку біля стели Героям громадянської війни 1917-1920 років\”, – йдеться у повідомленні.

Всього було вилучено 14 тіл, похованих у середині червня. Тіла 3 з них вже ідентифіковані – це представники протестантської церкви Преображення Господнього.

\”Решта тіл, вилучених з масового поховання, може належати як іншим невинно замученим жертвам, так і терористам-бойовикам, у тому числі – громадянам Росії та інших держав\”, – повідомив Геращенко.

Він додав, що поховання відбулося 15 або 16 червня за наказом одного з лідерів терористичної організації \”ДНР\” Ігоря Гіркіна-Стрєлкова.

\”Співробітники МВС опитали чоловіка, який безпосередньо виконував функції похоронної команди для терористів, і показав місця поховання 52 трупів. Всього з початку бойових дій 300 чоловік вважаються пропалими безвісти, – додав радник міністра.

peredplata