Бойовики панікують, а \”Стрєлок\” після втечі з Донецька почав безпробудно пити – Шкіряк

Бойовики панікують, а "Стрєлок" після втечі з Донецька почав безпробудно пити - ШкірякМасові дезертирство зафіксовано в бандах \”Стрілка\”, \”Чечена\”, \”Боцмана\”.

На Донбасі в рядах бойовиків посилюється деморалізація та паніка, а їхній ватажок Гіркін після втечі з Донецька почав безпробудно пити.

Про це із посилання на дані розвідки та радіоперехоплень спецпідрозділів МВС, ЗСУ та СБУ, а також за інформацією від полонених терористів повідомляє на своїй сторінці у Facebook радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Зокрема, масові дезертирство зафіксовано в російських терористичних бандах \”Стрілка\”, \”Чечена\”, \”Боцмана\”, Мозгового та інших. Окрім того, підтверджено наказ Кремля на знищення ватажків терористів, а, згідно оперативній інформації, на Донбас в найближчі дні виїде \”ліквідаційна бригада\” ГРУ-ФСБ, щоб виконати вирок.

\”Це змусило багатьох рядових бойовиків задуматися і рятувати свою шкуру. З Донецька вже втік терорист Бородай та кривавий Гіркін. Наразі останній верещить, як недорізана свиня і вимагає у Путіна підмоги, погрожуючи здати Антрацит і втекти. Втім, він розуміє, що приречений. Тому, безпробудно п\’є, що вже підтверджують не тільки очевидці, а й перебіжчики з його банди\”, – повідомив Шкіряк.

Як вже раніше повідомлялося, терористи розбігаються, а \”Стрєлок\” висуває Росії ультиматум.

Джерело

peredplata