На «Рошен» Порошенка знову напали

На «Рошен» Порошенка знову напалиНа фірмові магазини “Рошен” в Києві проводяться сплановані і добре організовані напади. Про те, що недільний напад на магазин був не першим, йдеться на офіційному сайті компанії, повідомляють Патріоти України.

Згідно з повідомленням, 11 січня був організований напад на фірмовий магазин “Рошен” в районі станції метро “Житомирська”. “Група людей з чотирьох чоловік підійшла до магазину в 4:14 ранку (зафіксований час на відео), один з яких каменем розбив вітрину, в іншого учасника в руках була пляшка із запальною сумішшю (попередній висновок експертного дослідження), третій учасник знімав все на відеокамеру. Але закінчити задумане їм не вдалося. В результаті злагодженої роботи охоронної служби мережі магазинів “Рошен” та представників правоохоронних органів був затриманий один з учасників групи людей, які вчинили низку спроб нанесення шкоди майну компанії “Рошен” шляхом розгрому і підпалу магазинів”, – йдеться в повідомленні.

“Компанія” Рошен “інформує про те, що напад на магазин 11 січня був вже четвертим, за попередніх трьох затримати злочинців не вдалося”, – йдеться в повідомленні.

Компанія нагадує, що перший напад було скоєно 3 січня за адресою вул. Лятошінскго, 14, Теремки 2. Вночі невідомі, розбивши вітрину, почали поливати стелажі з продукцією горючою сумішшю. Охоронець магазину швидко зреагував і попередив підпал, але хуліганам вдалося сховатися.

Другий подібний випадок стався 5 січня в магазині за адресою пр-т Маршала Тимошенко 14а, ст. метро “Мінська”. Злочинцям не вдалося розбити фасадне скло і проникнути всередину, внаслідок чого був облитий і підпалений фасад магазину. На жаль, їм також вдалося сховатися.

Третій напад стався 9 січня по вул. Срібнокільська 11б, ст. метро “Осокорки”. Група людей із запальною сумішшю розбила каменем вітрину, закінчити задумане завадила служба посиленої охорони.

“Після низки організованих нападів на магазини компанії, була встановлена посилена охорона не тільки внутрішня, але також і зовнішня. Завдяки чому вдалося затримати одного із злочинців на четвертому об’єкті. Слід зазначити, що всі напади проводилися в нічний час доби. Всі спроби зафіксовані на відео камер відеоспостереження “, – йдеться в повідомленні.

“Публічних заяв компанія “Рошен” не робила з причини того, що не вдавалося затримати злочинців. Завдяки бригаді оперативного реагування на всіх об’єктах сліди нападу були усунені до моменту відкриття магазинів, які продовжили роботу в звичайному режимі”, – констатували в компанії.

“Рошен” всіляко підтримує право кожного на висловлення своєї громадянської позиції, але напади і підпали не мають нічого спільного з виразом мирного протесту і виразом громадянської позиції. Подібні дії не є ні пікетом, ні мирною акцією протесту, ні діями силового захоплення – це явна спланована провокація. Компанія “Рошен” зі свого боку закликає до неупередженого і неупередженого розслідування відповідно до законодавства України “, – йдеться в повідомленні.

Джерело

peredplata