У Києві п\’яний суддя за кермом погрожував даішнику пістолетом: \”Я тебе зараз застрелю!\”

У Києві п'яний суддя за кермом погрожував даішнику пістолетом: "Я тебе зараз застрелю!"Крім того, суддя залякував журналістів зв\’язками у прокуратурі.

Суддя Макарівського районного суду Київської області Владислав Оберемку, перебуваючи за кермом у п\’яному стані, погрожував вбити співробітника ДАІ.

Водночас, він лякав журналістів зв\’язками з прокуратурою.

Відповідне відео було опубліковане на канал \”EuroMaydan\” в YouTube. На відео видно, як п\’яний Оберемко погрожував вогнепальною зброєю співробітникам МВС, які зупинили його авто.

\”Я тебе зараз застрелю!\”, – говорить суддя Оберемко. На законні вимоги міліції сховати зброю суддя не реагував, а коли побачив камеру, то почав погрожувати і журналістам, щоправда, уже зв\’язками з прокуратурою міста Києва.

\”Юлдашев – мій хороший друг. Це прокурор міста Києва\”, – кричав Оберемко. Крім того, суддя стверджував, що керувати транспортним засобом у п\’яному вигляді йому дозволено і це нормально.

\”Я ж вам сказав, що бл*ть, пацани нах*й, якщо вам потрібне лаве, я вам дам. Мені треба їхати додому\”, – намагався Оберемко вирішити ситуацію.

Після прибуття слідчо-оперативної групи, Оберемко показав наявність у нього посвідчення судді і на прохання показати пістолет заявив, що його ніхто не має права обшукувати. Після цього суддя демонстративно покинув місце інциденту.


Більше читайте тут: http://tsn.ua/kyiv/u-kiyevi-p-yaniy-suddya-za-kermom-pogrozhuvav-daishniku-pistoletom-ya-tebe-zaraz-zastrelyu-412509.html

peredplata