Байден везе до Києва списки вбивць активістів Майдану

   Байден везе до Києва списки вбивць активістів МайдануНародний депутат від \”Народного фронту\” Сергій Пашинський і ще кілька високопоставлених осіб пакують речі і, швидше за все, найближчим часом спробують втекти з України. Все буде відомо після візиту Джо Байдена в Україну.

Про це передає СВІТ з посиланням на Elise Journal.

За словами джерела видання серед депутатів Верховної Ради, візит Джо Байдена в Україну пов\’язаний в тому числі з розстрілом Майдану і з війною на сході країни. Ось що говорить наш співрозмовник:

\”Дуже високопоставлені особи, які займають високі посади в нашому уряді, причетні до розстрілу на Майдані. Петру Порошенко неодноразово натякали, що прізвища відомі американським спецслужбам і якщо Барак Обама не звертав уваги на цей факт, оскільки не хотів розхитувати ситуацію навколо України, то Дональд Трамп не стане мовчати і відкрито звинуватить Президента України в співучасті злочинів проти Майдану, що буде не правильно, бо Петро Порошенко не має ніякого відношення до розстрілу активістів \”, – повідомив він.

Джерело в депутатському середовищі зазначив, що до масових розстрілів протестуючих в центрі Києва точно причетний Сергій Пашинський. Він підкреслив, що снайперська гвинтівка нового покоління в його багажнику, відео де він зізнається, що \”ми захопимо владу для нашого президента\”, звільнення сепаратистів і винуватців бійні на Майдані – наочно показують, що це за особистість Сергій Пашинський.

На думку співрозмовника, у Президента України є варіант розв\’язати війну проти Росії, спровокувати бійню і звинуватити Росію у відкритій агресії проти України, проте з урахуванням перемоги Дональда Трампа – це нереальний варіант для України.

Ще одним варіантом для Петра Порошенка джерело вважає здати винних у розстрілі Майдану під публічний суд, при цьому прийняти і підписати \”Римський статут\”.

Джерело додало, що третій варіант для українського президента – самому відправитися під трибунал.

На думку співрозмовника, якщо все ж Петро Порошенко піде на другий варіант, у нього є всі шанси суттєво зміцнити свої позиції і позиції України в очах міжнародних партнерів.

Джерело підсумував, що візит Джо Байдена в Україну стане справжньою сенсацією для народу України, а для \”Пашинський-Авакова\” початком кінця.

peredplata