Час очікування на митниці можна відстежувати он-лайн

Чернівецька митниця ДФС інформує, що на офіційному порталі Державна фіскальна служба України за посиланням http://kordon.sfs.gov.ua/ функціонує он-лайн сервіс «Час очікування в пунктах пропуску», на якому громадяни можуть відстежити час очікування в пунктах пропуску.

Зокрема, он-лайн «Час очікування в пунктах пропуску» містить інформацію щодо всіх пунктів пропуску на в’їзд в Україну та виїзд з України до Молдови, Румунії, Угорщини, Польщі, Словаччини, Білорусі, Росії.

Також, на даному сервісі суб’єкти ЗЕД можуть отримати детальну інформацію щодо правил митного оформлення та переміщення товарів.

Крім того, цей інтернет ресурс містить актуалізовані митні правила та законодавчі вимоги для в’їжджаючих та виїжджаючих на митну територію громадян. Серед яких,

Правила користування «зеленим» та «червоним» коридорамиособисті речі та товариоподаткування товарів, що ввозяться через митний кордон України громадянами ,ввезення та вивезення валютних цінностейпереселення на постійне місце проживання в Україну, вивезення і ввезення продуктів харчуванняпереміщення зброї, вивезення і ввезення тварин, вивезення і ввезення лікарських препаратів, вивезення і ввезення культурних цінностейзаборони та обмеженнязразки документів та порядок їх заповненнянормативно-правові акти України з питань митного контролю та оформлення предметів громадянпам’ятка для громадян, які в’їжджають в Україну, відповіді на найпопулярніші питанняпам’ятка для подорожуючих за кордон (у тому числі до країн ЄС)посилання на веб-сайти посольств України в країнах-членах ЄС для ознайомлення подорожуючих з митними правилами країн ЄС.

peredplata