Українцям подарують ще один вихідний у травні

Таким чином депутати просто домагаються перейменування офіційного вихідного 9 травня

Українцям подарують ще один вихідний у травні

Українцям подарують ще один офіційний вихідний у травні. Влада пропонує зробити державним святом День Європи та замінити ним старе свято.

 

“Але не поспішайте радіти, многоходовочка в тому, що День Європи святкується 9 травня, таким чином депутати просто домагаються перейменування офіційного вихідного”, – коментують автори посту.

Нове свято у червні

Українцям нав’яжуть ще одне свято. Київська влада вирішила запровадити День сусіда за прикладом європейських країн. Як зазначив столичний мер Віталій Кличко, метою цього свята є об’єднання людей, можливість примиритися з сусідами та організувати спільний відпочинок.

Ще одне свято у вересні

В останню неділю вересня українцям пропонують започаткувати традицію святкування Дня батька. За словами чиновників, за аналогією Дня матері, нове свято стане гарним приводом не тільки подякувати батьку за турботу, але і нагадати деяким з них про обов’язки батьківства.

Нагадаємо, українцям дадуть більше відпочинку у квітні-травні. Опубліковано календар вихідних на Великдень 2019.

Як повідомляв портал Знай.uaвесна наближається, про що свідчить поява кульбаб під Запоріжжя. Незважаючи на те, що зараз середина лютого, на вулиці вже теплішає. З’являються перші промінчики сонця, завдяки яким і з’являються жовті квіти.

Дивіться: Як українці будуть відзначати День батька

peredplata