ПОЛІЦІЯ ЗАСТЕРІГАЄ! ДАВАННЯ ХАБАРА ПРАВООХОРОНЦЯМ КАРАЄТЬСЯ ЗАКОНОМ!

ПРОПОЗИЦІЯ ХАБАРА карається штрафом від 100 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 2 років.
ДАВАННЯ ХАБАРА карається штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 2 до 5 років.
ДАВАННЯ ХАБАРА, ВЧИНЕНЕ ПОВТОРНО, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років зі штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та з конфіскацією майна або без такої.
ДАВАННЯ ХАБАРА СЛУЖБОВІЙ ОСОБІ, ЯКА ЗАЙМАЄ ВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАНОВИЩЕ, АБО ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ЗМОВОЮ ГРУПОЮ ОСІБ карається позбавленням волі на строк від 4 до 8 років із конфіскацією майна або без такої.
ДАВАННЯ ХАБАРА СЛУЖБОВІЙ ОСОБІ, ЯКА ЗАЙМАЄ ОСОБЛИВО ВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАНОВИЩЕ, АБО ОРГАНІЗОВАНОЮ ГРУПОЮ ОСІБ ЧИ ЇЇ УЧАСНИКОМ карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна або без такої.
Особа, яка пропонувала чи дала хабар, звільняється від кримінальної відповідальності, якщо у неї вимагали неправомірну вигоду, або якщо після давання хабара вона добровільно про це заявила (до оголошення їй підозри).
БУДЬТЕ ВІДПОВІДАЛЬНИМИ!

peredplata