В Чернівецькій області батько гвалтував кілька років свою 11-річну доньку

В Чернівецькій області неповнолітню дівчинку гвалтував її рідний батько упродовж кількох років, дитина не витримала знущань та зізналась поліції

Наразі за офіційною інформацією прес-сектору ГУНП в Чернівецькій області стало відомо, що в регіоні скоєно жахливий злочин, епіцентром якого стала –11-річна дівчинка.

Допит слідчого тривав понад 4 години, але дитина сама не змовкала

Дитина самостійно прийшла до працівників поліції шукати допомоги, тому що більш не мала сили терпіти знущання від рідного батька. Чоловік упродовж кількох років систематично бив та гвалтував доньку, а також обіцяв зробити її вагітною. При цьому батько зауважив, що майбутня вагітність має настати тільки від нього, в іншому випадку –  на дівчинку чекає смерть.

На допиті у слідчого 11-річна дитина говорила правду, це засвідчили психолог, мати та навіть гінеколог.Правоохоронцям вдалося дізнатись про те, що мати про все раніше знала, але не противилась таким злодіянням, бо дуже кохала чоловіка.

Потерпіла не стала бажати кривднику зла, але попросила просто ізолювати її від його присутності. Вона буде тепер жити в іншому регіоні з бабусею, де про цю страшну історію не знає ніхто. Чоловіку, що вчинив таке жахіття з власною дитиною, загрожує тюрма.

Джерело:https://cn.oblast.online/news/v-chernivetskij-oblasti-batko-gvaltuvav-kilka-rokiv-svoyu-11-richnu-donku/

peredplata

1 thought on “В Чернівецькій області батько гвалтував кілька років свою 11-річну доньку

  1. Дитині 15 років і має дитину від батька

Comments are closed.