“Доведеться стріляти”: пропорошенківський журналіст назвав “зрадниками” виборців Зеленського

Журналіст Айдер Муждабаєв заявив, що нова революція “призведе до втрати ще 6-8 областей України”.

Кримськотатарський журналіст, заступник директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, лояльний до Порошенка, назвав зрадниками тих, хто голосував за Володимира Зеленського.

У своєму пості на сторінці в Facebook він опублікував інфографіку екзитполу, згідно з яким 42% виборців півдня України підтримують кандидата в президенти Володимира Зеленського. За цими ж даними, на сході України Зеленського підтримують 30,7% виборців, в центрі країни – 28,6%, на заході – 21,2%. Ч

“Ось чудова карта тих, із ким ми живемо в одній країні. Це – звичайні зрадники. Ті, хто здасть країну на раз-два. Додайте сюди виборців Юлі, Бойка, Вілкула та інших ставлеників Росії. Жодних шансів перемогти їх у другому турі в нас немає. Це абсолютно нереально. Зрада переможе з імовірністю 100%. Я щойно розмовляв у себе вдома з бойовим командиром батальйону. Мабуть, доведеться стріляти”, – написав пропорошенківський журналіст.

Муждабаєв також заявив, що нова революція “призведе до втрати ще 6-8 областей” України, та іншого виходу нібито немає.

“Це означає нову революцію, перемогу патріотів, але й одночасно втрату ще 6-8 областей. На жаль, проросійська більшість не залишає нам жодного шансу врятуватися, крім цього”, – додав Муждабаєв.

Скріншот скандального посту Муждабаєва на його сторінці в Facebook / facebook.com/ayder.muzhdabaev

Як повідомляв УНІАН, за даними Національного екзит-полу-2019 з виборів президента України, станом на 20:00 за кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського проголосували – 30,6%, за чинного главу держави Петра Порошенка – 17,8%, за лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко – 14,2% виборців.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10499919-nich-viboriv-povinna-proyti-za-nayvishchimi-standartami-demokratiji-i-zakonu-yacenyuk.html

peredplata