Батьківщина кличе: При президентстві Зеленського Янукович зібрався повернутись в Україну

Адвокат Віктора Януковича заявив, що останній хоче повернутись додому. Так, екс-президент сподівається, що при президентстві Зеленського з нього знімуть усі обвинувачення.

Новину передає «Преса України».

Сьогодні, 24 квітня, стало відомо, що біглий український президент Віктор Янукович хоче повернутися в Україну. Відповідну інформацію надав адвокат екс-лідера Віталій Сердюк. За словами останнього,  на тлі зміни влади в Україні Віктор Янукович сподівається, що його справа не буде політизована.

Так, захист Януковича оскаржуватиме вирок та домагатиметься зняття усіх звинувачень. При цьому Сердюк додав, що, ймовірно, незабаром буде відкрито кримінальне провадження стосовно Петра Порошенка.

Як повідомлялось раніше, Віктор Янукович направив новоспеченому президенту України Володимиру Зеленському листа, у якому привітав останнього з перемогою та побажав усього найкращого. Раніше про свою прихильність Зеленському заявляв представник команди Януковича Микола Азаров. Він також вітав шоумена з приходом у політику.

Редакція газети ЧАС недавно,1 квітня, писала про повернення Януковича. Це ми подали, як жарт. А воно стало правдою. Агі-й!

peredplata