У Чернівцях поліція за лічені хвилини розшукала та затримала кишенькового злодія

Під час проїзду у громадському транспорті зловмисник викрав гаманець однієї із пасажирок. Затриманого поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

11 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку у громадському транспорті по вулиці Руській у Чернівцях.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції встановила, що невідомий чоловік викрав у однієї із пасажирок маршрутного автобуса гаманець з грошима та особистими документами.

Під час проведення першочергових оперативно-розшукових дій оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області по «гарячих слідах» розшукали зловмисника. Ним виявився 33-річний уродженець міста Львів. Чоловік раніше вже був неодноразово судимий за різні майнові злочини та з березня цього року розшукувався ГУНП в Полтавській області за вчинення грабежу.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодія затримано у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні крадіжки. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших майнових злочинів.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata

2 thoughts on “У Чернівцях поліція за лічені хвилини розшукала та затримала кишенькового злодія

  1. ….кишеньковий злодій не залишає при собі викрадений гаманець!Тим більше неодноразовосудимий!Не вірю!Схоже на “договорняк”…..Для підвищення показників!

Comments are closed.