Поліція Буковини розслідує розбійний напад на подружжя з Глибоччини. У ЛУКОВИЦІ КАТУВАЛИ ПОДРУЖЖЯ

20 листопада, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від голови Луковецької сільської ради, що двоє невідомих осіб в масках проникли до житла 53-річного чоловіка та 55-річної дружини села Луковиця Глибоцького району Чернівецької області застосовавши фізичну силу вимагали у потерпілих грошові кошти.

Побивши власника та його дружину, яку в подальшому зачинили в підвалі зловмисники пригрожували йому та почали вимагати гроші. Чоловіку вдалося втекти та покликати на допомогу. У цей час нападники не заволодівши цінними речами та коштами з місця події зникли.  

На місце події одразу виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, слідчо-оперативні групи ГУНП та Глибоцького відділення поліції, управління карного розшуку, кінологи, а також криміналістична лабораторія.

Поліцейські відпрацьовують район вчинення злочину. Проводиться огляд місця події, подворовий обхід прилеглої території, встановлюються й опитуються можливі свідки та очевидці.

На пошуки зловмисників орієнтовано особовий склад усіх підрозділів поліції області.Потерпілих доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці з тілесними ушкодженнями.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 

Відділ комунікації Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/rozbijnij-napad/policziya-bukovini-rozsliduje-rozbijnij-napad-na-podruzhzhya-z-glibochchini/

peredplata