5 років тюрми отримав буковинець за грабіж

Засуджено мешканця Новоселицького району, який намагався обікрасти перукарню.

 

Чернівецька місцева прокуратура підтримала обвинувачення у кримінальному провадженню за обвинуваченням 34-річногомешканцяНовоселицького району Чернівецької області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.15, ч.3 ст.185 Кримінального кодексуУкраїни (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням  в приміщення, вчинене повторно).

Так, у травні поточного року, раніше неодноразово судимий чоловік, переслідуючи корисливу мету особистого збагачення, шляхом розбиття кам’яною бруківкою склопакету металопластикових дверей перукарні, що по вул.Руській у м.Чернівці, проник до приміщення та намагався віднайти будь-яке цінне майно, яке можна було б викрасти, однак був виявлений працівниками патрульної поліції та у подальшому затриманий.

Враховуючи, що обвинувачений, до якого було застосовано умовно-дострокове звільнення, вчинив новий злочин протягом невідбутої частини покарання, судпризначив йому покарання у виді 5 років чотирьох місяців позбавлення волі, приєднавши невідбуту частину покарання за попереднім вироком суду.

 

Чернівецька місцева прокуратура.

 

 

peredplata