Потролили депутатів: до Чернівецької міськради відправили 365 заявок про проведення ЛГБТ-заходів

Політична партія “Демократична сокира” подала до Чернівецької міської ради 365 заявок на проведення різних ЛГБТ-заходів.

Про це член політради партії Олександр Нойнець повідомив на своїй Facebook-сторінці.

 

За його словами, після того, як міськрада Чернівців 31 жовтня ухвалила рішення про заборону проведення будь-яких ЛГБТ-заходів на території міста, “Демократична сокира” направила 365 листів до ратуші із заявками на проведення таких заходів.

Для прикладу, Нойнець опублікував план таких заходів на грудень 2019 року:

Потролили депутатів: до Чернівецької міськради відправили 365 заявок про проведення ЛГБТ-заходів

“Деякі з них будуть проведені. Деякі не будуть. Але ніхто ніколи не дізнається, які саме, поки не настане день. Тому гомоборцям Чернівців доведеться 365 днів на рік ходити і перевіряти по різним адресам – а чи нема там страшних геїв, яких можуть побачити ваші діти і собі вирости геями. Це, до речі, цілком реальний сценарій, я не розумію, чому над ним сміються, наше життя переповнене довбо***ами, діти їх бачать і собі нерідко виростають довбо***ами”, – повідомив Нойнець.

У своїх заявках автори затії вказали, що орієнтовна кількість учасників анонсованих ЛГБТ-заходів – 42, як і кількість депутатів Чернівецької міськради.

“Я переповнений гордістю за всі відділення Д7, які прийняли участь у цій кампанії. Вважаю це корисним внеском нашої партії у громадянську війну між конституцією і чернівецькою міськрадою”, – повідомив Нойнець.

“У майбутньому рекомендую депутатам чернівецької міськради пам’ятати, що ця кампанія – найпростіше і найлегше, що ми можемо для них зробити. Якщо вони не розуміють, про що я – нехай спитають у судді Білоцерківця”, – додав він.

Раніше повідомлялося, що депутати в Чернівцях провалили подолання вето, яке мер Каспрук наклав на рішення щодо ЛГБТ-заборони в місті й зареєстрували новий проект рішення.

peredplata