Чернівчвнку засуджено за ухилення покарання у виді громадських робіт

Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженніза обвинуваченням 32-річної мешканки міста Чернівців у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.389 Кримінального кодексуУкраїни (ухилення засудженого від відбування покарання у виді громадських робіт).

Так, у травні минулого року жінка була засуджена за крадіжку і вироком суду їй призначено покарання у виді 100 (ста) годин громадських робіт.

Будучи ознайомленою з порядком та умовами відбування призначеного покарання, засуджена була направлена органом пробації до визначеного підприємства, однак у вказаний час не з’явилась.

Не з’явилась засуджена і до іншого підприємства, хоча була попереджена про кримінальну відповідальність за ухилення від відбування покарання.

Будучи втретє направленою до державної установи для відбування покарання, засуджена з’явилась лише один день і відбула всього 4 години, після чого більше не приступала до виконання громадських робіт.

У ході судового розгляду жінка повністю визнала свою вину та підтвердила обставини вчиненого нею кримінального правопорушення, а тому суд призначив жінці остаточне покарання у виді 2 місяців 12 днів арешту.

 

 

Чернівецька місцева прокуратура.

 

 

 

 

peredplata