На Буковині викрили працівників міграційної служби, які брали хабарі за виготовлення паспортів

Слідчі Державного бюро розслідувань викрили службових осіб міграційної служби Чернівецької області, яких підозрюють в організації механізму одержання неправомірної вигоди за виготовлення закордонних біометричних паспортів громадян України та ID-карток.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР, пише molbuk.ua.

 

Слідчі провели сім обшуків в Управлінні державної міграційної служби в Чернівецькій області та його Сторожинецькому районному відділі за фактом одержання неправомірної вигоди службовими особами за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Також слідчі ДБР провели санкціоновані обшуки у службових кабінетах, за місцями проживання та у автомобілях працівників ДМС. У ході обшуків було вилучено: 150 тисяч гривень, 5 тисяч доларів США та 1,5 тисячі євро, мобільні телефони, документи щодо службової діяльності тощо.

На Буковині викрили працівників міграційної служби, які брали хабарі за виготовлення паспортів

Вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

peredplata