Колишній начальник Чернівецької митниці Салагор оскаржує своє звільнення в суді

Він просить суд визнати протиправною оцінку його роботи.

Колишній начальник Чернівецької митниці Микола Салагор звернувся з позовом до Чернівецького окружного адміністративного суду проти Державної фіскальної служби України. Позивач, тобто Микола Салагор, вимагає визнати протиправним та скасувати висновки оцінювання та сам наказ про його звільнення.

Як ідеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень, екс-очільник Чернівецької митниці звернувся до суду зі вказаним позовом, попросивши визнати протиправним і скасувати висновок за результатами оцінювання його службової діяльності за 2019 рік на посаді начальника Чернівецької митниці ДФС. Т

акож він вимагає визнати протиправним і скасувати сам наказ ДФС щодо його звільнення. У свою чергу, Державна фіскальна служба, яка є відповідачем, подала клопотання, в якому вказала на те, що функції державної митної політики виконує Державна митна служба України, а тому необхідно замінити відповідача. Тобто у фіскальній службі вимагали, аби стороною відповідача були не вони, а митна служба.

Відтак, суд відмовив у клопотанні ДФС про заміну відповідача. Водночас колегія суддів прийняла рішення залучити таки Державну митну службу України, як співвідповідача.

Наступне судове засідання відбудеться 5 березня.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/kolishniy-nachalnik-cherniveckoyi-mitnici-salagor-oskarzhue-svoe-zvilnennya-v-sudi-55073. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata