Міський голова  відсторонив Дмитра Манчуленка від  виконання обов’язків керівника пологового будинку №1

Генерального директора комунального  некомерційного підприємства «Міський клінічний пологовий будинок №1» Дмитра Манчуленка  відсторонено від виконання   посадових обов’язків до 1 квітня цього року, – заявив 24 лютого на брифінгу міський голова Олексій Каспрук.

Міський голова зазначив, що видав таке розпорядження, оскільки рішення Шевченківського  районного суду м. Чернівці  від 6 лютого  цього року, яким  Дмитра Манчуленка  поновлено на посаді  керівника   міського пологового будинку№1,  оскаржується в апеляційній інстанції. Враховано також  умови трудового контракту, укладеного з  Дмитром Манчуленком  на вимогу  рішення Шевченківського суду, відсутність відомостей  про проходження ним необхідних для керівника  такого  підприємства навчань та інструктажів.

Олексій Каспрук  вважає,що керівник  пологового будинку №1, який з 1 квітня цього року буде працювати як сучасний перинатальний центр, повинен призначатися на конкурсній основі.

Дмитра  Манчуленка запрошено ознайомитися з розпорядженням про відсторонення від виконання  посадових обов’язків у відділі з питань кадрової роботи міської ради .

peredplata