Радник Зеленського продав у Китай весь запас українських масок

На Харківському заводі медпрепаратів викупили весь запас марлевих масок – 20 мільйонів штук. Ще одна аналогічна закупівля була проведена в іншого виробника. Усього скупили 28 мільйонів захисних масок. За даними експерта – це був фельдшер Радуцький.

 

Про це передає Перший.

Власник приватної клініки “Борис” зіграв на паніці навколо поширення коронавіруса в Україні, і заробив мільйони.

На покупку масок депутат витратив 36 мільйонів гривень, а потім продав їх … в Китай. Але вже набагато дорожче – за 224 мільйони гривень. Разом, чистий прибуток лікаря-політика склав більше 186 мільйонів. І це при тому, що в Україні маски є тільки в кожній десятій аптеці, їх уже продають з-під поли втридорога, або шиють самі, в домашніх умовах.

“Цікаво, що з цього приводу думає РНБО, яке відповідає за питання нацбезпеки?”, – запитує Чаплига.

“І це тільки дві підтверджені закупівлі перепродажу … Кажуть цей персонаж вигріб всю країну!”, – підкреслює активіст. І закликає донести цю інформацію до президента, чиїм радником є ​​корупціонер Радуцький.

Також Чаплига нагадав, що саме Радуцький був ініціатором зриву “медичного майдану” 26 лютого, більше того, інспірував самоспалення людини біля офісу президента, щоб відвернути українців від протесту медиків, які виступають проти геноцидних реформ і знищення медицини в країні.

Політолог заявив, що глава комітету ВР, який контролює МОЗ, особисто стежив і погрожував організаторам медичних протестів, а також зізнавався, що в Україні живе мільйонів десять “зайвих людців”, які своїми хворобами підривають медичні бюджети.

“Це ще не все. Коли коронавірус добереться до України, той же Радуцький продасть нам імпортовані з Китаю маски, але вже в три рази дорожче »”, – прогнозують користувачі соцмереж.

Радник Зеленського продав у Китай весь запас українських масок

peredplata