Сага про про те, як брати Єрмаки торгували державними посадами (Продовження).

Наш власний кореспондент у Брюсселі Ростислав Демчук передає:

-Для тих, хто не в темі і не в курсі… Перш за все, що таке українська служба “Радіо Свобода”? Це підрозділ потужної американської медіа інкорпорації Radio Free Europe/Radio Liberty, RFE/RL, яку фінансує Конгрес США. RFE/RL декларує свою місію “в просуванні демократичних цінностей та інститутів шляхом звернення до аудиторії тих країн, в яких свобода преси обмежена владою або поки не стала нормою громадського життя”. Штаб-квартира Radio Free Europe/Radio Liberty, RFE/RL розташована у Празі, Чеська республіка.

Тому, вже завтра про корупційні витівки глави Офісу президента України Андрія Єрмака і його брата Дениса буде відомо у Конгресі США, у Держдепі США, у ЦРУ, у Агентстві США щодо глобальних медіа (U.S. Agency for Global Media) і у Білому домі.

Отже, те що сьогодні почала оприлюднювати українська служба “Радіо Свобода” дуже ускладнить процедуру притягнення української служби “Радіо Свобода” Андрієм і Денисом Єрмаками до суду за, скажімо, наклеп та завдання моральних збитків і завдання шкоди діловій репутації Андрію Єрмаку і його брату Денису Єрмаку. Судова тяганина у міжнародних судах лише додасть ширшого розголосу цьому скандалу. Це однозначно! Маю у таких тяганинах неабиякий досвід. Згадайте справу Ігоря Бакая, Олександра Bолкова.

Тому, мудрим рішенням Bолодимира Зеленського було б негайне відсторонення Андрія Єрмака від його службових обов’язків на час проведення службового розслідування цього скандалу. А там вже подивимось на висновки ДБР, НАБУ та інших правоохоронних органів.

Так що, пане президенте, думай… те!

Отже! Читайте, дивіться, вникайте у суть справи за цим посиланням:

(https://www.radiosvoboda.org/a/schemes/30516075.html…)

peredplata